Sari la conținut
Elite-Gaming.Ro
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
 1. ELITE-GAMING.RO - ADMINISTRATIV

  1. General

   O categorie ce are la bază dezvoltarea și menținerea comunității

   4
   postări
  2. Utilizator

   O categorie ce are se ocupă cu administrarea utilizatorilor comunității noastre.

   • Nu sunt încă postări aici
  3. Cerere DNS

   Click aici pentru a afla cum te poți afilia în comunitatea noastră, cum poți adăuga/șterge un manager pe forumul tău sau alte informații. 

   1
   post
 2. ELITE-GAMING.RO - SERVERE PUBLICE

  1. 10
   postări
  2. DISCORD ELITE-GAMING.RO   (81 vizite la acest link)

   Serverul de discord al comunității noastre.

  3. DNS.ELITE-GAMING.RO   (114 vizite la acest link)

   Afiliaza serverul tau in comunitatea noastra pentru a avea multe beneficii din partea comunitatii noastre.

 3. ELITE-GAMING.RO - GAMING

  1. Counter Strike Global Offensive

   Această categorie se adreseaza jocului CS GO, iar în ea sunt postate diferite resurse legate de acest joc.

   • Nu sunt încă postări aici
  2. GTA V

   Această categorie se adreseaza jocului GTA V, iar în ea sunt postate diferite resurse legate de acest joc.

   • Nu sunt încă postări aici
  3. Metin2

   În această categorie găsiți diferite resurse legate de jocul metin2.

   • Nu sunt încă postări aici
  4. Counter - Strike 1.6

   Această categorie se adreseaza jocului CS 1.6, iar în ea sunt postate diferite resurse legate de acest joc.

   • Nu sunt încă postări aici
  5. League of Legends

   Pentru succesul într-o luptă pe Câmpiile Dreptăţii, e nevoie de multe. Aici ne bazăm pe comunicare, dezbateri și informații care te vor ajuta să evoluezi în drumul tău pe Riftul Invocatorului.

   • Nu sunt încă postări aici
 4. ELITE-GAMING.RO - WEB & DESIGN

  1. Photoshop

   Vrei o lucrare in Photoshop? Ești designer și vrei să postezi propriul portofoliu sau să oferi un cadou unui membru al comunității? Viziteaza aceasta categorie!

   • Nu sunt încă postări aici
  2. Invision Power Board

   În această categorie găsiți diferite resurse/tutoriale legate de platforma Invision Power Board.

   • Nu sunt încă postări aici
  3. WordPress

   În această categorie găsiți diferite resurse/tutoriale legate de platforma Invision Power Board.

   • Nu sunt încă postări aici
 5. ELITE-GAMING.RO - ALTELE

  1. Divertisment

   Această categorie este dedicată platformelor de streaming, jocurilor forumistice, serialelor, filmelor. În această categorie membrii comunității pot discuta diferite teme ce nu au legătura cu gaming-ul.

   • Nu sunt încă postări aici
  2. Pariuri sportive

   Ești pasionat al pariurilor sportive? Aici este zona unde membrii comunității pot dezbate cu încredere acest subiect.

   • Nu sunt încă postări aici
  3. Arhivă

   Arhiva comunității Elite-Gaming.Ro

   • Nu sunt încă postări aici
 • Postări

  • *Daca un tero este prins stand in T spawn cand au ramas mai putin de 45 secunde din runda primeste slay => TERO da plant nu sta camp <=. ( excluse situatiile gen 1v4 cel putin )  *Spam-ul facut de playeri cu mesaje inutile/jignitoare/care contin injuraturi la adresa unei persoane va fi sanctionata cu gag/kick/ban .  *Spam-ul facut de playerii ★VIP★ cu mesaje inutile/jignitoare/care contin injuraturi la adresa unei persoane va fi sanctionata cu gag/kick/ban . *Nu aveti voie sa jucati cu arma in warmup, in caz contrar primiti slay la inceputul primei runde. *Nu aveti voie cu arma in prima runda. *Nu aveti voie sa injurati pe server sub nicio forma. (o persoana anume sau serverul) *Nu aveti voie sa faceti reclama pe server la alte servere / site-uri / teamspeak-uri s.a.m.d. *Nu aveti voie sa folositi scripturi, programe precum bunnyhop, wallhack, aimhack s.a.m.d. *Nu aveti voie cu nickname-uri indecente. *Nu aveti voie sa faceti 'caterinca' la adresa celorlalti playeri. *Pentru a anunta un codat folositi say_team @ [ in termeni populari u@ ]. *Respectati adminii deoarece ei sunt imaginea serverului . *Cuvantul cheie pentru acest regulament este "Si daca nu vreau?". *Este strict interzis sa chemati jucatori la competitiv. *Reclama catre alte comunitati / servere se sanctioneaza cu ban.  ***Incalcarea regulilor duce la avertismente + sanctiuni !***
  • *Se poate da ban fara demo doar cu permisiunea si prezenta unui Fondator, minim. La 2 ban-uri date fara demo se sactioneaza cu DownGrade, iar daca se repeta adminul in cauza primeste Helper. *Adminii au obligatia de a fii prezenti pe Discord atunci cand sunt pe server. ( Nu este obligatoriu sa vorbiti, va puneti pe mute/defean ) *Adminii au obligatia de a raspunde la fiecare cerere de unban/ban/admin etc, pana la maxim 3 zile de la postarea acesteia, in caz contrat adminul in cauza primeste avertisment, daca se repeta remove o saptamana si pana la urma remove permanent. *Nu este permis sa aduceti injurii asupra playerilor de pe server. *Nu aveti voie sa folositi comenzi pe alti admini, decat in cazuri extreme. *Orice pauza mai mare de 2 zile trebuie anuntata la OWNER ori pe FORUM printr-un topic specific acesteia. *Cuvantul cheie pentru Regulamentul Adminilor este: ARENA. *Ca si ADMIN, faceti demo codatilor, le dati kick si ii postati la sectiunea Staff Only de pe discord. *Limbajul licentios este permis in limita bunului simt, atata timp cat nu sunt aduse jucatorilor, in caz contrar se pedepseste cu silence incepand de la 2 minute. *Aveti obligatia de a asculta de superiori. ( Gradele mai mari ) *Cererile de up nu sunt permise. Up-ul se da in functie de implicare, activitate etc. *Reclamatiile intre admini nu sunt permise, rezolvati totul in privat cu unul dintre fondatori, minim. *Cine este prins ca da contul altei persoane pentru a se juca pe server primeste Ban Permanent. *Nu este permis sa folositi comenzile in scopuri proprii. *Aveti voie sa folositi !t si !ct ( sm_t @me si sm_ct @me ) in cazul in care echipele nu sunt echilibrate corect. *Nu aveti voie sa dati informatii dupa ce muriti sau adminilor/playerilor de pe Discord! *Aveti responsabilitatea de a va ocupa de server indiferent de situatie, relatii de prietenie etc. *Cine joaca cu arma in Warm-Up primeste slay in prima runda, Warn, iar daca se repeta Remove. *Aveti obligatia de a da ban pe steam id . *Aveti voie sa dati ban doar la steam id jucatorilor care fac monitor. *Nu aveti voie sa mai dati ban pentru limbaj, decat daca este pe u@. (Durata maxima pentru mute este de 2 ore.) ***(!) Incalcarea regulilor duce la avertisment/downgrade/remove. (!)*** (Optional): Daca vreti puteti da urmatoarele mesaje la fiecare 3 - 4 runde: - bind tasta "sm_say Noi preturi si oferte la vip! Pentru a vedea scrie !preturi." - bind tasta "sm_say Cei din Top 3 Score si Top 3 ore primesc Vip pentru o luna! Scrie !top/!toptime si vezi pe ce loc esti." - bind tasta "sm_say Recrutam admini! Fiecare admin nou primeste VIP si pana la 100.000 credite lunar. Pentru mai multe informatii contacti un membru staff."
  • * Daca un tero este prins stand in T spawn cand au ramas mai putin de 45 secunde din runda primeste slay => TERO da plant nu sta camp <=. ( excluse situatiile gen 1v4 cel putin ) * Spam-ul facut de playeri cu mesaje inutile/jignitoare/care contin injuraturi la adresa unei persoane va fi sanctionata cu gag/kick/ban . *Este interzisa reclama pe server de orice fel cu exceptia site-urilor de skinuri, cunoscute bineinteles, ex: cs.money), pedepsindu-se cu BAN. *Este interzisa folosirea de scripturi , programe precum bunnyhop , wallhack , aimhack s.a.m.d, pedepsindu-se cu BAN. *Nu aveti voie sa jucati cu arma in warmup , in caz contrar primiti slay la inceputul primei runde. Warmup-ul este doar cu cutite. *Este interzisa metoda MONITOR (cand doi jucatori sunt la echipe diferite si isi dau info), pedepsindu-se cu BAN. *Este interzisa folosirea de nickname-uri indecente/obscene/vulgare, pedepsindu-se cu Kick/Ban. *Este interzisa refuzarea de a seta profilul pe public la cererea unui admin, pedepsindu-se cu Kick/BAN. *Este interzis sa joci pe server daca ai ban pe faceit pe orice cont, primesti BAN. (exceptie ban-ul pentru limbaj) *Este interzisa batjocura/caterinca/toxicitatea la adresa celorlalti jucatori, ce poate risca cearta/scandal pe server, pedepsindu-se cu gag/mute/silence pana la Kick/Ban, in functie de caz. Se poate primi unsilence pentru suma de 10 euro(doar pentru silence, nu si pentru ban) in cazul in care jucatorul a primit mute permanent. La urmatoarea abatere dupa unsilence primind 7 zile, ulterior permanent. *Este interzisa contestarea deciziei unui admin pe server. Daca considerati ca ati fost voi sau alt jucator neindreptatiti, puteti face o reclamatie PE FORUM. Altfel riscati gag/mute/silence pana la Kick/Ban, in functie de gravitate. *Cine este prins ca joaca cu cod pe competitiv/faceit etc ( cu dovada ) este considerat codat si va fi banat pe server. *Pentru a anunta un codat folositi say_team @ [in termeni populari u@ ], altfel riscati mute/gag/silence. *Cuvantul cheie pentru acest regulament este "box". *Respectati adminii deoarece ei sunt imaginea serverului. *Este strict interzis sa chemati jucatori la competitiv. *Cine va face griefing/troll va fi sanctionat cu SLAY in prima instanta, iar urmatoarea tentativa va primi BAN pentru 10-60 de minute. *Cererile de UNBAN trebuie facute intr-un interval de 7 zile de la momentul banului, altfel cererea este considerata INVALIDA. *Orice jucator poate intra cu orice nume doreste cu exceptia nick-urilor celor din STAFF-ul Bucuresti.LaLeaGane.Ro. *Jucatorul NU are voie cu CLAN TAG ce poate semana cu unul din GRADELE din STAFF de pe server. *Cine este prins ca da contul altcuiva primeste BAN 24 ore apoi PERMANENT. *Cine a fost in staff in trecut si a fost data afara sau s-a retras si este prins ca intra pe staff only pe forum primeste BAN PERMANENT. *Daca un anumit jucator refuza sa fie verificat in calculator , respectivul va primii BAN PERMANENT. ***Incalcarea regulilor duce la avertismente + sanctiuni !***
  • Fiecare admin are rolul de a copia ultimul raspuns din acest topic si de a edita acel raspuns cu adaugarea jucatorilor ce au fost banati ulterior de catre el!!! Lista banati:
  • Momentan nu sunt concursuri. Cand vor fi disponibile va vom anunta cu minim 7 zile inainte pentru a va pregati !!!!
 • Top contribuitori

  Fără top contribuitori săptămâna asta.

 • Cine e conectat? Vezi listă completă

  Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum

 • Statistici Forum

  13
  Total topicuri
  16
  Total postări